Bell Schedules » Conference Schedule (Early Release)

Conference Schedule (Early Release)

Conference Schedule (Early Release)
Description / Period Start Time End Time Length
Kinder 11:35 AM 12:05 PM 30 min
1st 9:50 AM 10:20 AM 30 min
2nd 9:15 AM 9:45 AM 30 min
3rd 11:00 AM 11:30 AM 30 min
4th 8:40 AM 9:10 AM 30 min
5th 8:05 AM 8:35 AM 30 min
Specials 10:25 AM 10:55 AM 30 min