Bell Schedules » Conference Schedule (Regular Day)

Conference Schedule (Regular Day)

Conference Schedule (Regular Day)
Description / Period Start Time End Time Length
Kinder 8:05 AM 8:55 AM 50 min
First Grade 9:55 AM 10:45 AM 50 min
Second Grade 9:00 AM 9:50 AM 50 min
Third Grade 1:15 PM 2:05 PM 50 min
Fourth Grade 10:55 AM 11:45 AM 50 min
Fifth Grade 2:10 PM 3:00 PM 50 min
Specials 11:50 AM 12:40 PM 50 min