Bell Schedules » Conference Schedule (Late Start)

Conference Schedule (Late Start)

Conference Schedule (Late Start)
Description / Period Start Time End Time Length
Kinder 10:00 AM 10:30 AM 30 min
1st 10:35 AM 11:05 AM 30 min
2nd 12:05 PM 12:35 PM 30 min
3rd 1:45 PM 2:15 PM 30 min
4th 1:10 PM 1:40 PM 30 min
5th 2:20 PM 2:50 PM 30 min
Specials 12:35 PM 1:05 PM 30 min