Bell Schedules » Conference Schedule (Regular Day)

Conference Schedule (Regular Day)

Conference Schedule (Regular Day)
Description / Period Start Time End Time Length
Kinder 9:25 AM 10:15 AM 50 min
First Grade 8:30 AM 9:20 AM 50 min
Second Grade 12:15 PM 1:05 PM 50 min
Third Grade 1:10 PM 2:00 PM 50 min
Fourth Grade 10:20 AM 11:10 AM 50 min
Fifth Grade 2:10 PM 3:00 PM 50 min
Specials 7:35 AM 8:30 AM 55 min