Bell Schedules » Conference Schedule (Late Start)

Conference Schedule (Late Start)

Conference Schedule (Late Start)
Description / Period Start Time End Time Length
Kinder 10:05 AM 10:35 AM 30 min
1st 10:40 AM 11:10 AM 30 min
2nd 12:45 PM 1:15 PM 30 min
3rd 1:55 PM 2:25 PM 30 min
4th 1:20 PM 1:50 PM 30 min
5th 2:30 PM 3:00 PM 30 min
Specials 12:10 PM 12:40 PM 30 min