Bell Schedules » Conference Schedule (Early Release)

Conference Schedule (Early Release)

Conference Schedule (Early Release)
Description / Period Start Time End Time Length
Kinder 11:50 AM 12:25 PM 35 min
1st 8:20 AM 8:55 AM 35 min
2nd 9:05 AM 9:40 AM 35 min
3rd 11:10 AM 11:45 AM 35 min
4th 10:30 AM 11:05 AM 35 min
5th 9:50 AM 10:25 AM 35 min
Specials 7:40 AM 8:15 AM 35 min